Fundacja im. Kukuczki potrzebuje Waszego wsparcia!

Poszukujemy wolontariuszy, którzy chcieliby wspomóc działania Fundacji na rzecz rozwoju polskiego wspinania.

Poza tym ważną sprawą jest dystrybucja ulotek informacyjnych na temat akcji zbierania odpisów 1% podatku na rzecz Fundacji Kukuczki. Chcielibyśmy, żeby nasze ulotki znalazły się wszędzie tam, gdzie mogą pojawić się potencjalni Darczyńcy - w Klubach Wysokogórskich, na ściankach wspinaczkowych, w sklepach górskich i turystycznych, schroniskach, na stacjach wyciągów narciarskich.

Potrzebujemy też bardzo pilnie wsparcia Wolontariuszy, którzy mogliby wesprzeć nas swoimi zdolnościami organizacyjnymi. Z radością powitamy przedstawicieli Klubów, którzy zgodziliby się wziąć na siebie trochę obowiązków "biurowych", których efektem będzie lepsza sytuacja całego naszego środowiska.

Każda forma pomocy marketingowej, promocyjnej, logistycznej i biurowej będzie dla nas wielkim ułatwieniem w intensywnej, społecznej pracy. Pomóż Pomagającym Pomagać!

Wszystkich chętnych do pomocy prosimy o kontakt mailowy: biuro@fundacjakukuczki.pl